Meditatia – solutia pentru relaxarea corpului si linistirea mintii

       Esti mereu incordat? Mereu pe fuga? Ritmul activitatii creste cu fiecare zi mai mult, facandu-ne sa ne pierdem energia si creativitatea. Meditatia este una dintre cele mai puternice si eficiente strategii de control a stresului. Practicata corect, relaxeaza muschii, regenereaza corpul, creste imunitatea, elimina hormonii de stres, limpezeste mintea si stimuleaza creativitatea. O sedinta de meditatie este detasarea de care ai nevoie pentru o viata plina de bucurie si liniste.
     In cadrul cursului nostru, vei invata ce este meditatia, care sunt efectele ei si diversele tipuri de meditatie. Vom explora impreuna diversele modalitati de utilizare a atentiei si vom experimenta tehnici meditative recunoscute pentru eficienta lor, care pot deveni veritabile instrumente pentru toata viata. Te asteptam!

Cursul se va desfasura la sediul Izokinetica, sambata 2 noiembrie, intre orele 11 si 13.  Pretul cursului este de 75 de Ron.

     Cursul este sustinut de Ghitiu Dragos, Kinetoterapeut,  Asistent Universitar Doctor, Instructor de Tai Chi, specialist in tehnici complementar-alternative.

Puteti vizita si pagina de facebook dedicata evenimentului:

https://www.facebook.com/events/487326424708706/?ref_dashboard_filter=upcoming