Qi Gong

Gimnastica energetică chineză este un sistem de wellness izvorât din cultura şi civilizaţia chineze, cu o vechime de 2.000 de ani. Această disciplină complexă priveşte omul ca o unitate minte-corp şi oferă exerciţii fizice şi mentale foarte eficiente pentru imbunătăţirea flexibilităţii, forţei, echilibrului, coordonării şi capacităţii de efort. Considerată una dintre cele mai bune discipline pentru prevenirea îmbolnăvirii şi îmbunătăţirea condiţiei fizice, gimnastica energetică chineză este folosită pe scară largă atât în China, cât şi în Occident, în cadrul spitalelor, clinicilor, instituţiilor de wellness sau spa.
Clasa noastră de Qi Gong îmbină exerciţii şi tehnici simultan relaxante şi revigorante, într-o atmosferă plăcută, sub îndrumarea unui instructor specializat (Ghitiu Dragos, Kinetoterapeut,  Asistent Universitar Doctor, Instructor de Tai Chi, specialist in tehnici complementar-alternative).

Sedintele se realizeaza cu 4-5 cursanti, si au loc miercuri la orele 19.30 si vineri la orele 14.00. Costul este de 30 de lei. La cerere, se pot realiza sedinte individuale, care costa 50 de lei. Pentru participare, va asteptam sa ne contactati telefonic.