Cele 5 ritualuri de întinerire

Cele 5 ritualuri de intinerire constituie un program de 5 exercitii de yoga organizate intr-o succesiune ce dinamizeaza circulatia energetica si functionarea tuturor structurilor corpului. Acest protocol a fost adus in Occident de catre un colonel din armata Britanica ajuns in Tibet si salvat de la moarte de calugarii tibetani. Acestia il invata o serie de exercitii fizice pe care colonelul le practica si le aduce in Occident.
Odata cu publicarea primelor carti descriind exercitiile, apar tot mai multe marturii privind efectele de intinerire pe care acestea le produc: imbunatatirea acuitatii mentale, normalizarea greutatii corporale si a tonusului muscular, ameliorarea unor tipuri de reumatism, optimizarea functionalitatii cotidiene, echilibrarea emotiilor si sporirea creativitatii.

Exercitiile stimuleaza majoritatea muschilor si articulatiilor corpului, oferind o solutie simpla pentru combaterea stresului si imbunatatirea conditiei fizice, prevenind sau ameliorand o serie de afectiuni cronice.

Pe parcursul seminarului se vor prezenta: bazele teoretice ale exercitiilor, detaliile fiecarei posturi, succesiunea lor logica si efectele ce se pot obtine prin practica consecventa.

Cursul se va desfasura la sediul Izokinetica, sambata, intre orele 11 si 13.  Pretul cursului este de 75 de Ron.

Cursul este sustinut de Ghitiu Dragos, Kinetoterapeut,  Asistent Universitar Doctor, Instructor de Tai Chi, specialist in tehnici complementar-alternative.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne la adresa dragosghitiu@yahoo.com sau tel. 0762.287.416