Kineto-Cresa

Kineto-cresa vrea sa imbine atat placerea de a petrece timpul cu cel mic, cat si utilul, respectiv mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate a mamei si copilului. Ce facem intr-o sedinta de kineto-cresa?

Se tine cont de nevoile mamei si ale copilului, astfel incat mama va beneficia de un program de exercitii fizice specifice (program de scadere in greutate, daca este necesar, tonifiere muculara generala, exercitii pentru o postura buna, exercitii pentru imbunatatirea circulatiei venoase, exercitii pentru musculatura pelvina) si sfaturi necesare acesteia. Copilul se va bucura de un masaj general si exercitii specifice etapei motorii.

Astfel mama/tatal se va bucura alaturi de cel mic de progresele facute si se va stabili o legatura in ceea ce priveste partea de miscare (exercitiu fizic) si nu numai. Copilul va indragi sa faca sport, observand ca isi va petrece timpul alaturi de parintele sau, amandoi facand activitate fizica.

Modelul parintilor este esential in viata copilului si exemplul personal este cel mai puternic. In timpul unei sedinte de kinetoterapie copilul este atent la exercitiile pe care le face mama, treptat incepe si imita miscarile, ca in scurt timp sa le execute foarte lejer, de la o varsta frageda. Ii place sa numere repetarile alaturi de ea, sa respire in acelasi mod si timp si in functie de varsta sa aiba cateva exercitii asemanatoare pentru a le executa in tandem. Incearca permanent sa-i arata evolutia lui si sa fie apreciat de parinte.

kineto-cresa-mama-21 kineto-cresa-mama-2 ??????????????????????????????? kineto-cresa-copil-9 kineto-cresa-copil-8 kineto-cresa-copil-7 kineto-cresa-copil-6 kineto-cresa-copil-5 kineto-cresa-copil-4 kineto-cresa-copil-3 kineto-cresa-copil-2 kineto-cresa-copil-10 kineto-cresa-copil-1

Reclame